Hvem er Human Manual Data?

Human Manual Data startede helt tilbage i 80'erne, med at levere IT til skoler.

Rimelig hurtigt skiftede vi vores fokus til at hjælpe små og mellemstore virksomheder med deres økonomi systemer (vores første certificering i økonomisystem fik vi i 1985). Vi har derfor været med fra starten og vores kæmpe erfaring er noget, din virksomhed kan nyde godt af!

Vores kunder nyder godt af vores gode service og unikke indsigt. God service er et mål vi sætter højt, vi står altid klar til at hjælpe.

Vi har lavet rigtig mange specialløsninger til Microsoft Dynamics C5 og Uniconta. Måske kan I benytte dem som de er, eller vi kan tilpasse dem.

Med Uniconta som din virksomheds økonomi system, vil du sammen med os opleve hvor simpelt økonomistyring kan være. Vi samarbejder med Erik Damgaard som har udviklet systemet, ligesom han udviklede Microsoft Dynamics C5.

Vi hjælper med igangsætning og udvikling, således at i får den fulde udnyttelse af systemet. Uniconta har rigtig mange fordele og er med sin fleksibilitet uhyre nemt at tilpasse, vi vil hellere end gerne fortælle dig om disse fordele eller besvare hvad du skulle have af spørgsmål.

Så bare giv os et kald og lad finde ud af hvordan vi kan hjælpe dig – det er da ganske gratis.

Hvem er vi?

Ole Nielsen

Salg og administration, Konsulentbistand
[email protected]

Allan Andersen

Programmør, Konsulentbistand
[email protected]

Tommy Valentin

Tekniker, Konsulentbistand
[email protected]